За нас – Smile Centre Family

За нас

klinika1

Основахме дентална клиника Smile Centre Family през 2012г. в София. Избрахме да бъдем стоматолози още в тийнейджърска възраст и вътрешното ни убеждение беше, че трябва да се потопим в тази професия. Имаше само един път, за да го сторим. Себеотрицание. Да се откажеш от толкова много примамливи сладости, които света ти предлага в името на добрата работа и доброто име. Не сме спирали да се обучаваме, да търсим истината, която съвременната наука ни предоставя. Стоматологията е тежка професия, в която човек много лесно може да потъне в посредствеността, ако няма силата да надскочи себе си.

klinika2

Взехме решение, че за да сме добри в работата си, трябва да инвестираме в три неща – време, знания, апаратура.
Отдаваме огромна част от времето си на професията. Знанията трупаме с непрестанни участия в конгреси и курсове. С апаратурата в клиниката можем само да се гордеем.Разполагаме с най-съвременната техника в световен мащаб.  Столовете и в двата кабинета са на американската фирма A-dec.

klinika4

И лилавият, и зеленият кабинет са оборудвани с немски операционни микроскопи Leica. Почти няма манипулация, която да не бъде проверена с тях- лечение на кариеси, кореново лечение, отстраняване на чужди тела от коренови канали (счупени инструменти, щифтове), изпиляване за корони. Поглеждайки през окулярите на микроскопа осъзнахме, че човешкото око е безкрайно несъвършено и без оптика леченията не биха били това, което са сега.

klinika3

За спокойствието ни при работа с денталните инструменти разчитаме на стерилността, която ни осигурява най-добрият апарат – автоклав Melagclas B.


 

2012 - Началото

 

2013 - Клиниката

 

2014 - Апаратура

 

2015 - Разширяване

 

2016 - Настоящето