Микроскопска дентална медицина – Smile Centre Family

Микроскопска дентална медицина

Микроскопската дентална медицина – ключът към съвършенството!

microscopska1

Микроскопията навлиза в денталната медицина още в края на 80-те години на 20ти век. Този неизбежен феномен има своето много логично обяснение. Естеството на работа в денталната медицина изисква допълнително въоръжаване на човешкото зрение. Необходимостта от прецизиране на всеки един етап в хода на денталното лечение, определя нуждата от микроскопското увеличение в наши дни. Натрупаният през годините опит доказва, че човешкото зрение има лимит, който не може да бъде преодолян по друг начин , освен с оптично увеличение.

Голямата гордост на екипа на Smile Centre Family е оборудването и на двата работни кабинета с микроскопската техника на немския бранд Leica. Навлизайки в ежедневната дентална практика, микроскопията направи напълно разрешими случаи, които до скоро се смятаха за невъзможни. Извършването на едно сложно и рисковано лечение до скоро ставаше „на сляпо“. Това вече е част от историята. Микроскопията осигурява идеална видимост и отпада необходимостта от тактилен усет и късмет, от който са се нуждали денталните лекари при комлицирани клинични случаи.

microscopska2
microscopska3

Резултатите от подобен тип работа и отношение към стоматологията не закъсняват. Успешните лечение, особено свързани с ендодонтски лекуваните зъби, стават ежедневие за нас и това прави възможно „спасяването“ на почти всички безнадеждни случаи.

Не на последно място микроскопията осигурява максималко ергономична и удобна работа на целия екип.